Hvem er Investeringspleje ?
Hvad tilbyder Investeringspleje ?
Hvorfor vælge Investeringspleje ?

Hvad tilbyder Investeringspleje ikke ?

 

Du skal vælge Investeringspleje, hvis du vil benytte en mentor, der tilbyder dig troværdig, uvildig, seriøs sparring og møder dig ligeværdigt.

Det er i dagens Danmark en god ide at benytte en mentor, når man taler om privat økonomi.

I Wikipedia, beskrives en Mentor som en erfaren person, som gennemgår rådgivning, sparring, vejledning, coaching og feedback ved at dele ud af sine erfaringer og  kompetencer for at støtte mentees/kundens udvikling.

Indenfor privat økonomi i dag, er der et stort behov for at ændre kundens tankegang, og vaner ved at styrke deres selvværd og selvtillid, samt klæde dem på så de/kunden kan møde enhver finansrådgiver i øjenhøjde og med ligeværd.

I dag findes der mentor ordninger indenfor mange brancher og den er nu også kommet indenfor finansverden, da der er stort behov for at kunder i dag ikke kommer med hatten i hånden, når de  f.eks. går i banken, taler med en pensionskasse eller ejendomsmægler.

Beskæftiger du dig ikke med økonomi til daglig, kan det være svært at tage stilling til alle de muligheder der tilbydes inden for økonomi.

Uvildig rådgivning sammensat efter dit behov, er din sikkerhed for den mest optimale økonomiske pleje.

Har du brug for hjælp til:

  • Omkostninger i forbindelse med lån ?
  • Pensionskasse eller bank ?
  • Valg af realkreditlån ?
  • Omkostninger i forbindelse med lån køb og salg af bolig ?
     

Ring eller skriv til mig, hvis du har behov for et økonomisk eftersyn, blive styrket i at træffe egne beslutninger, samtidig med at din økonomi får den bedste sparring.

v/John Andersen - Tlf. 21 72 08 44 - Skriv til mig her !!!