Hvem er Investeringspleje ?
Hvad tilbyder Investeringspleje ?
Hvorfor vælge Investeringspleje ?

Hvad tilbyder Investeringspleje ikke ?

 

Bekendtgørelse i forbindelse med henvendelse fra Finanstilsynet d. 22. Juli 2009:


  • Undertegnede/Investeringspleje v. John Andersen bekræfter at være bekendt med den nye lov for investeringsrådgivning, der trådte i kraft den 1. November 2007, udstedt af Finanstilsynet. Undertegnede bekræfter at rådgivningen kun omfatter coaching i at tage ansvar for sin egen generelle økonomiske situation. Investeringspleje V/John Andersen kan derfor ikke drages til ansvar for udfaldet af kundens egne dispositioner. Investeringspleje yder ikke rådgivning indenfor områder der falder ind under den nye lov af 1. November 2007 vedrørende investeringsrådgivning.

(Lov om finansiel virksomhed § 343 a).

 

Bekendtgørelse af 12. juni 2013:

(Lov nr. 599 af 12. Juni 2013.)

  • Undertegnede/Investeringspleje v. John Andersen bekræfter at være bekendt med den nye lov for finansiel rådgivning, der trådte i kraft den 12. Juni 2013, udstedt af Finanstilsynet. Undertegnede bekræfter at rådgivningen kun omfatter coaching i at tage ansvar for sin egen generelle økonomiske situation. Det gøres bl.a. ved at opbygge kundes selvværd, selvtillid og ved brug af forskellige forhandlingsteknikker.
    Investeringspleje v/John Andersen kan derfor ikke drages til ansvar for udfaldet af kundens egne dispositioner.
    Investeringspleje v/John Andersen yder kun sparring, coaching og undervisning via mentor ordning, i hvordan man generelt kan tage ansvar for sin egen økonomi og ikke rådgivning som falder ind under lov nr. 599 af 12. Juni 2013 om finansielle rådgivere.

v/John Andersen - Tlf. 21 72 08 44 - Skriv til mig her !!!